top of page
Onder water

Aan- en afmelden

Aanmelden

Wil je lid worden? Dat kan. Kom gerust eens kijken op een van onze trainingen. Neem je zwembroek of badpak mee, want je mag twee keer gratis komen meezwemmen. Als je het leuk vindt, kun je lid worden. De contributie is per 1 januari 2023 € 90,- per jaar. Zie voor onze trainingstijden, het tabblad vereniging en dan trainingstijden. Wil je je al direct aanmelden? Ga dan naar het tabblad contact voor het aanmeldingsformulier. 

Afmelden

Als je je lidmaatschap bij onze vereniging wilt beëindigen, dan kan dat uiteraard. Dit kan met ingang van elk half jaar. Het beëindigen van je lidmaatschap kan alleen via een email te sturen naar ledenadministratie@reddingsbrigademelickherken-bosch.nl. Een mondelinge of telefonische mededeling leidt niet tot beëindiging van je lidmaatschap. 

Tussentijdse wijzigingen gegevens:

Verhuis je tijdens je lidmaatschap, krijg je een nieuw telefoonnummer of emailadres of zijn er anderszins veranderingen die voor de vereniging van belang zijn dan vragen wij je die door te geven door een email te sturen aan ledenadministratie@reddingsbrigademelickherken-bosch.nl.

bottom of page