Login - Speciaal voor leden van Reddingsbrigade Melick - Herkenbosch

Log hier in om ook de pagina's speciaal voor leden van Reddingsbrigade Melick - Herkenbosch te kunnen bekijken

Vragen of problemen?

Stuur een mail naar:

webmaster@reddingsbrigademelickherkenbosch.nl

Inloggen

Nog geen eigen account?
Maak hem hier aan!

Log eerst in, om een eigen account aan te maken

Wedstrijden

Reddingsbrigade Melick - Herkenbosch neemt actief deel aan wedstrijden. Zo zijn er binnen de brigade een meisjes, jongens, dames en heren wedstrijdteam, die deelnemen aan verschillende snelheidswedstrijden, waaronder het Nederlands Kampioensschap zwemmend redden. Op enkele wedstrijden nemen zelfs teams met aspiranten deel.

Daarnaast organiseert de brigade zelf ook jaarlijks een snelheidswedstrijd, die altijd druk bezocht wordt door brigades uit heel Nederland evenals enkele Duitse brigades.

In het verleden werd er ook deelgenomen aan een apart soort wedstrijden, de zogenaamde E.H.a.D.-wedstrijden. Hierbij wordt er een ongevalsituatie nagebootst, die door een deelnemende ploeg tot een goed einde moet worden gebracht. Hierbij zijn prijzen te winnen voor het beste team, de beste leider en de beste reanimatie of KA (kunstmatige ademhaling) in het geval van senioren respectievelijk junioren. De brigade organiseerde in het verleden zelf ook jaarlijks een E.H.a.D-wedstrijd.

Verder worden er op wedstrijdgebied nog jaarlijks terugkerende clubkampioenschappen georganiseerd, waaraan alle leden van jong tot oud mogen deelnemen.

Bekijk hier alle uitslagen van wedstrijden waaraan leden / teams van Reddingsbrigade Melick - Herkenbosch hebben deelgenomen. Wil je weten wat je zoal mee moet nemen naar een wedstrijd, bekijk dan eens onderstaand lijstje:


Meenemen naar snelheidswedstrijden:

  • Zwemspullen
  • Grote tas waar al je kleren in passen
  • Slippers, T-shirt en een extra handdoek
  • Iets te eten/drinken
  • Zwemvliezen

Deel deze pagina:

 

Laatste update: 27-12-2012

 

Reddingsbrigade Melick -
Herkenbosch

Postbus 6018
6077 ZG St. Odiliënberg
Meer...

© 2013 Reddingsbrigade Melick - Herkenbosch